Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

29 dec 2017

YouTube komt met betaalde streaming muziekdienst ‘Remix’

 
Read 199 times

Bronnen stellen dat Warner Music al heeft getekend voor een samenwerking met YouTube en er worden gesprekken gevoerd met Sony Music Entertainment, Universal Music Group en Merlin (consortium van onafhankelijke muziek labels).

De dienst wordt intern bij YouTube aangeduid met de naam ‘Remix’. Remix zou een samensmelting zijn tussen Spotify-achtige on demand streaming functionaliteit met elementen van YouTube video.

Dit wordt de volgende poging van moederbedrijf Alphabet om een streaming muziekdienst van de grond te krijgen. Google Play Music, gelanceerd in 2011, vervolgens YouTube Music Key in 2014, omgezet in 2016 naar ‘YouTube Red’.
Remix zal een -overvolle- markt betreden naast Spotify, Apple Music en Tidal en Amazon's recente Music Unlimited.

Bron: Diverse media.

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social