Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

29 dec 2017

YouTube komt met betaalde streaming muziekdienst ‘Remix’

Volgens Bloomberg en andere media komt YouTube (Google werkt niet) met een betaalde streaming muziekdienst die in maart 2018 geïntroduceerd moet gaan worden, meldt Bloomberg.

104 times
31 aug 2017

Social engineering: Daar heb jij ook mee te maken…

Techniek helpt je heel veel met beveiliging. Maar het zijn veelal de mensen zelf (de zwakste schakel) die procedures niet volgen. (Internet) criminelen maken hier slim gebruik van.

Wat is social engineering?

402 times
15 juni 2017

Slim of stom? Het nieuwe logo van Limburg

Het Limburg logo lijkt wel erg op die van Unilever.

Limburg heeft een nieuwe campagne met een daarbij behorend logo. Het logo moet ‘de kracht van Limburg’ uitdragen, volgens het persbericht.

Een logo in de vorm van een ‘L’ opgebouwd met vele iconen. Waar kennen we dat toch van? Juist! Van het Unilever concern. Een dergelijk opzet komt vaker voor, zo ook bij V&D, Swiat Zdrowia & Altijd Nijmegen.

622 times

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social